Miksi Anu?

”Arvostan sitä, miten Anu ajattelee: laajasti mutta maanläheisesti, strategisesti mutta lämmöllä. Anu ymmärtää rakenteita, mutta tekee politiikkaa aina ihminen edellä. Etenkin jos työskentelet apurahalla tai olet itsensätyöllistäjä, harkitse vakavasti tätä ehdokasta. Näytöt puhuvat puolestaan.”
Linnea Alho, kirjailija, tutkija

“Tietotaidon ja tahdon tiukka yhdistelmä! Freelancerin ja valkokaulus köyhän viimeinen toivo! Ehdoton ehdokas! Ihminen! Anu!”
Fiikka Forsman, teatteriohjaaja

”Anu on todellinen puuhanainen, joka saa asioita tapahtumaan. Anulla oli tärkeä ja ratkaiseva rooli, kun taistelimme Kivinokan puolesta ja saimme alueen pysymään kaikkien kaupunkilaisten viheralueena. Anu seisoo puolustamiensa asioiden takana täysillä ja loppuun asti. Anu on jatkossakin kehittämässä Kivinokkaa ja pitää huolta, että alueelle saadaan monipuolista virkistystoimintaa.”
Pauli Jokinen, Kivinokkalaiset ry:n puheenjohtaja.

”Anu ei epäröi ottaa selvää kun ei tiedä ja osaa selvittää. Anu ei pelkää. Anu on itsensätyöllistäjyyden tiukka asiantuntija ja kaupunkikulttuuriaktivisti. Vasemmalla, oikeasti.”
Tiina Hallakorpi, kuva- ja yhteisötaiteilija

“Kun Anu näkee jossain vääryyttä, hän ryhtyy toimiin eikä jää vain puhumaan. Vaikka hänellä ei ole omia lapsia, sydän ymmärtää pienempiä eikä lapsiperheidenkään ongelmat ole hänelle vieraita. Minä äänestän Anua, koska vaadin valtuutetultani sydäntä ja sivistystä, rohkeutta sekä kykyä rakastaa.”
Tiina Kaarela, Puikkomaisteri, toimittaja

”Anu ottaa selvää asioista ennen ratkaisujaan. Hän kuuntelee myös muiden ääntä. Hän seisoo yhteisen kannanoton takana sitkeästi ja puolustaa sitä tarvittaessa ärhäkkäästi.
Anulla riittää sanavalmiutta ja tarmoa viedä asioita eteenpäin vasemman kautta. Anulla on pelisilmää puolustaa kuntalaisten asemaa muuttuvassa kaupungissa.”
Pirjo Kaihovaara, tutkija

”Pitkän tuntemuksen perusteella voin vakuuttaa, että Anu Suoranta on harvinaisen oivaltava, peloton ja alistumaton henkilö. Hän asettuu niiden puolelle, joita nykyiset etuoikeusjärjestelmät alistavat. Anua tarvitaan toimintaan kunnallispolitiikassa ja päätöksentekoon kaupunginvaltuustossa.”
Jouko Kajanoja, yhteiskuntapolitiikan dosentti

”Anu on ahkera toimen nainen. Hän osaa ja rohkenee tarttua ongelmiin ja ratkoa niitä. Anulla on myös kyky rakentaa yhteistyötä.”
Kaija Kallinen, Anun ystävä ja entinen SAK-työkaveri

Olen tuntenut Anun yli kolmekymmentä vuotta. Anu on rohkea ja peloton, ahkera ja toimelias. Anu on aina heikompien puolella. Anu tietää ja osaa, Anu on luotettava. Anu on tätä kaikkea eikä pelkästään työasioissa, vaan myös ystävänä. Olenpa missä päin maailmaa tahansa, tiedän, että voin luottaa Anuun koskee asiani itsensätyöllistämisen koukeroita, sydänsuruja tai kuulumisia muuten vaan. Jos joku, niin Anu Suoranta valtuustoon!
Laura Kansanen-Stavale, kuvataiteilija, maailmanmatkaaja

”Olen 10 vuoden kokemuksella sitä mieltä, että parhaiten asioita pystyvät edistämään ne, joilla on kapasiteettia sekä tiedonhakuun että soveltamiseen. Päätöksenteko kaipaa paneutuvaa, perusteellista ja suoraselkäistä politiikkaa, ei mitään oman edun tavoittelijoita tai hutiloitsijoita. Siksi Anu Helsingin valtuustoon.”
Anna Kontula, kansanedustaja, vas

”Anulla on sydän paikallaan ja tahto toimia. Hän ei jää ihmetteleen ja kääntelemään päätään toimettomana haasteiden edessä, vaan käärii hihansa ja esimerkkiä näyttäen saa toisetkin tekemään. Valitse Anu rakentamaan herrojen Helsingistä Kansalaisten Kaupunki.”
Suosittelee vilpittömästi Merja Kyllönen, Euroopan parlamentin jäsen.

”Annan ääneni Anulle siksi, että hän on tuntee kaltaisteni pätkätyöläisten elämän ja toimii meidän asemamme parantamiseksi. Mutta myös siksi, että hän on asukasaktiivi, Kivinokan ja muiden virkistysalueiden puolestapuhuja, leffafriikkinä KinoKivinokan perustaja ja muutenkin laajalaisesti kulttuuria harrastava. Anun analyyttistä, elämänläheistä ja monipuolista asiantuntemusta tarvitaan Helsingin kaupunginvaltuustossa.”
Airi Leppänen, Freelance-toimittaja ja tietokirjailija

”Anu ei pidä kynttilää vakan alla, vaan sanoo näkemyksensä suoraan ja pelotta. Anu on hyvin perillä työelämän murroksesta, ja taistelee intohimoisesti oikeudenmukaisemman työelämän puolesta. Tutustuin Anuun vuonna 2006, kun ajoimme porukalla parannuksia taiteilijoiden ja tutkijoiden sosiaaliturvaan. Jo silloin ajattelin, että Anun pitäisi lähteä politiikkaan. Demokratiamme todella tarvitsee Anun kaltaisia asiantuntijanaisia!”
Laura Lindstedt, kirjailija, Finlandia-voittaja

”Anu ei pelkää auktoriteetteja, vaan on hyvä kyseenalaistamaan vallitsevaa politiikkaa ja etsimään ratkaisuja prekaarin elämän tuottamiin ongelmiin. Varavaltuutettuna neljä vuotta oltuaan Anu tietää miten Helsingin politiikkaa tehdään ja on erinomaisesti verkottunut. Anu osaa ja uskaltaa olla vasemmalla. Siksi Anu kuntavaaleissa 2017.”
Riitta Matilainen, tutkija

”Anu tuntee Helsingin ja Helsingin politiikan. Anu ajaa kaikkien pätkätyöläisten asioita – unohtamatta kuitenkaan muita. Luotan Anuun.”
Anu Partanen, VTK, suomentaja

“Haluan teidän tietävän, miksi minä olen Anu Suorannan tiimissä.
Anu on ystäväni, upea sellainen. Anu on suoraselkäinen, pelkäämätön, viisas ja superkiva! Anu on valtiotieteiden tohtori ja työelämän tutkija, jonka fokuksessa ovat nyt itsensätyöllistäjät.  Tämä koskettaa erityisesti taiteilijoita, jotka toimivat freelancereina, niin kuin minäkin. Anu haluaa, että freelancereilla olisi samanlaiset oikeudet kuin palkkatyöläisillä.
Anu on elokuvien ystävä. Anu on ollut perustamassa kaupungin ehkä makeinta tapahtumaa KinoKivinokkaa. Anu avasi vaalikampanjansa Riviera-leffateatterissa Kalliossa.
Yksi tärkeimmistä asioista minulle on se, että Anu oli taistelemassa etulinjassa Kivinokan säilyttämisen puolesta, jossa minullakin on pikkuruinen kesämaja. Fantastinen kaikille avoin merellinen virkistysalue säilyy kaupunkilaisten paratiisina aarniometsineen ja Maijan Kiskoineen näiden taistelijoiden ansiosta! On paljon hyviä ehdokkaita, muutama muu ystävänikin ja muista puolueista.
Mutta Anu on minun valintani. Vasemmistolainen ideologia “ossuu minnuun” eikä se ole ollenkaan pois siitä, että olen pienyrittäjän tytär, Keskustan valta-alueelta Torniosta kotoisin. Vasemmistoliitto todellakin tukee myös pienyrittäjyyttä.”
Kiki Rautio, muusikko

”Anu tuntee naisvaltaisen työn palkkaeriarvoisuuden historian tutkimuksen ja sen nykypäivän arjen. Anu on ollut varavaltuutettuna jarruttamassa Helsingin kaupungilla työskentelevien tekemän työn halpuuttamista ja työskennellyt ihmisarvoisen työn tekemisen ja pakkauksen ehtojen puolesta. Äänestä Anua, jos haluat, että Helsingin palvelut tuotetaan työsuhteissa, joissa on vakautta ja palkalla tulee toimeen!”
Milja Saari, tasa-arvotutkija

”Anu on KinoKivinokka -elokuvatapahtuman idean äiti, joka johti ensimmäiset festivaalit rakkaudella ja ankaruudella.  Nuo vuodet olivat merkittävät: niiden aikana käännettiin Kivinokan alueen kaavoitussuunnitelmat päälaelleen ja luotiin pohja kaupunkitapahtumalle, joka kukoistaa ja kasvaa.  KinoKivinokka on jälleen elokuussa 2017.”
Sini Saaritsa, vt. päätoimittaja

“Hyvä jos valtuutetulta löytyy sekä syvällisyyttä että huumorintajua. Anulla molempia”
Laura Salama, piirtäjä-puurtaja-puistotyöntekijä, Stara

”Anu on taisteleva työelämän tutkija. On tärkeää, että kaupunginvaltuustossa on muuttuvan työelämän tuntija. On aika pysäyttää yksityistäminen ja työntekijöiden kohtelu kauppatavarana. Tarvitaan myös ideoita ja tekoja ay-liikkeen uudistumiseen. Tarvitaan yhteistyökykyisiä valtuutettuja, jotka kuuntelevat ja kuulevat Helsingin työntekijöiden ongelmia ja vievät niitä ratkaisuun. Anu on varmasti yksi heistä.”
Ritva Savtschenko, FT, eläkeläinen, entinen Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n puheenjohtaja

”Minun tuntemani Anu on tehty ihan parhaista poliitikon aineksista. Hän ottaa selvää asioista. Aina myös asiaan liittyvistä sitä eri puolilta katsovista argumenteista. Hän muodostaa oman mielipiteen. Hänen kykynsä sekä suulliseen että kirjalliseen ilmaisuun on aivan omaa luokkaansa. Sitä paitsi hänen yleissivistyksensäkin on valistuneelta kansalaiselta ja varsinkin kansantribuunilta vaadittavaa korkeaa luokkaa.”
Kalevi Suomela

”Anu on pokkanainen ja rautainen osaaja, joka laittaa silpputyöläisten asiat kuntoon, missä liikkuukin. Anu on aina demokratian ja tasa-arvon puolella.”
All male panel -Saara Särmä, akateeminen silpputyöläinen, johtaja, Feministinen ajatushautomo Hattu

“Olen oppinut tuntemaan Anun asiantuntevana ja sitkeänä tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden edistäjänä. Näitä ominaisuuksia tarvitaan Helsingin päätöksenteossa ja siksi Anu on hyvä valinta valtuustoon.”
Kari Uotila, kansanedustaja, vas

 

 

Tallenna

Tallenna